Ugens menu

Delebræt
  • Delebræt
  • 600 DKK
Kokkens udvalg af småretter ( 8 forskellige ) 2 pers.
Ugeretter
  • Bonne Femme
  • 200 DKK
Sandart m. hummersauce , små kartofler og gulerødder
  • Vinter Grønt
  • 140 DKK
Suppe m. selleri , porre og jordskokkechips
Småretter
  • Trøffelost
  • 70 DKK
  • Pate m. Champange og trøffel
  • 70 DKK
  • Oste bræt
  • 115 DKK
  • Pølsebræt
  • 120 DKK
  • Stegt Chorizo
  • 65 DKK
  • Pil selv rejer
  • 90 DKK
  • Lammekrone med grønt
  • 115 DKK
  • Jule kardemomme suppe m. grannåle olie
  • 95 DKK
  • Chefs salad
  • 60 DKK
  • Fritteret kammusling
  • 95 DKK
  • Sortfodsskinke
  • 80 DKK
  • Hønsesalat m. trøffel
  • 80 DKK
  • Søde kartofler med estragon
  • 65 DKK
  • Padron Peber
  • 65 DKK
  • Fritteret Kuldmule
  • 105 DKK
  • Artiskokhjerte
  • 65 DKK
  • Smeltfisk
  • 50 DKK
Ugens dessert
  • Pannacotta risalamande
  • 60 DKK
m. kirsebærsauce
  • Creme brulee
  • 60 DKK
  • Kaffe og Baileys
  • 65 DKK