Månedens hovedretter

Onglet
med rødvin sauce, bøgehatte, pastinakpure, pastinakchips, urter
175,-

Gnocchi
med salviesmør, spinat, parmesan og urter
135,-

Friteret Hvid Fisk
med sauce tatar
165,-

Tatar
med skalotteløg, sennep og citron
135,-

DESSERT

Tiramisu
mascapone panna cotta, kaffesirup, kakaotuilles og skovsyre
75,-

Æble krumble
med creme double og karamel
70,-

Småretter

  • ostebræt

    3 slags ost med tilbehør

    115 kr.
  • gravad okse

    med hasselnød mayo og ristet hasselnød

    90 kr.
  • Jordskokkesuppe

    75 kr
  • Fritter

    45 kr
  • Trøffel Friskost

    60 kr
  • Chorizo

    med chipotle mayo og syltede salatløg

    65 kr
  • Grøn salat

    med vinaigrette

    50 kr
  • HØNSESALAT

    med trøffel, syltede bøgehatte, estragon og karse

    80 kr
  • LAKSERILLETTE

    Med grov sennep, syltede rødløg, cornichons og dild

    85 kr
  • Cæsarsalat

    med crouton

    60 kr
  • CHARCUTERIE bræt

    uden ost

    110 kr