fbpx

main

Moules frites
Muslinger, fløde, hvidløg, urter og hvidvin. Håndskåret fritter
165,-

Cheeseburger
Grillet bøf i briochebolle, med syltet rødløg, tomat, salat, cheddar og chipotle mayo. Serveres med håndskåret fritter
155,-

Fish'n chips
Estragonmayo, friteret pankopaneret kulmule, citron, fritter
145,-

Gnocchi
Svampe/trøffelsauce
145,-

Grillet guldbars
Små kartofler, smørsauce, salat og urter
220,-

Spisebarens smørbøf, 200 gr Ribeye
Salat og økologiske fritter
300,-

delebræt, til MIN 2 personer

Kokkens valg
Kokkens valg af 7 småretter
300,- pr. person

3 retters menu

Forret: Fritterede risottokugler med trøffelmayo

Hovedret: Smørbøf, 200gr ribeye, med salat og håndskårede fritter

Dessert: Creme brulé

375,- pr. person

SMå retter

Oksetatar
Rørt med cornichon, cognac, sennep, skalotteløg og syltet bøgehatte. Serveres med jordskokkechips og estragon mayo
125,-

Tuntatar
Friskhakket tuntatar med avokado, agurk og wasabi dressing
125,-

Friteret risottokugler
Serveres med med trøffel mayo
85,-

Pil selv rejer
Serveres med citron og estragon mayo
95,-

Håndskåret fritter
Serveres med mayo, vælg mellem estragon, trøffel og chipotle
45,-

Grøn salat
Serveres med urte vinaigrette
35,-

Hvid asparges
Kapers, citron, jalapenos sylt og beurre noisette
95,-

Stegt chorizo
Serveres med sennep og hjemmesylt
65,-

Burrata tomatsalat
Cherrytomat, burrata, basilikum, basilikumvinaigrette
95,-

 

sides og snacks

Mandler, saltede
30,-

Olivenmix
25,-

Stegt chorizo
Serveres med sennep og hjemmesylt
65,-

Mayo
Estragon/Aioli/Trøffel/Chipotle
15,-

Brødkurv
Hjemmebagt landbrød
20,-

dessert

Spørg personalet