Ugens menu

Ugens Menu

3 retters menu

Ceviche med melon

agurk, kold røget laks ,urter,kokosmælk, lime,chili og honning.

Braiseret svinekæbe i egen sky

Asian style BBQ sauce, kinaradise,støv af røget paprika

Passionsfrugt bavarian

ananas marineret i rom og honning ,multebær , hvid chokolade ganache og marengs.

250 kr.

Delebræt

Kokkens udvalg af småretter ( 8 forskellige ) 2 pers.
600 DKK

SB20's klassiske Tatar

med cognac og estragon-mayo og hjemmelavede jordskokke chips
135 DKK

Småretter

Mac n Cheese kugler

45 kr.

Kartoffel stykker med chilli mayo

55 kr.

Kyllinge schnitzel med guasacaca ( venezuelian sauce )

65 kr.

Creamy ceviche

75 kr.

Mac n chesse ( chorizo mayo )

55 kr.

Cæsarsalat

60kr

Stegt Chorizo

65 kr.

GRAVAD OKSE

Med ristet hasselnød og Hasselnød mayo

70kr

Ostebræt

Nøje udvalgte europæiske oste m. sødt og glutenfri knækbrød
115 DKK

Hønse salat

m. trøffel og syltede bøgehatte
80 DKK

Stegt Chorizo

m. chipotle mayo og syltede salatløg
50KK

Lakserilette

med syltede rødløg , cornichons og dild
85  dKK

TRØFFELOST

70 Dkk

Pølsebræt

( 3 slags pølse ) m. mandel pesto , oliven og hjemmesyltede agurker
120 DKK

CHEF’S SALAD

60kr.

Desserter

Choko panna cotta

oreo crumble, jordbær skov syre, mango culi og dulche de feche

80 kr.

Snacks

Saltede Mandler

30 kr

Marinaded Mushrooms

35 kr

Jordskokkechips

30 kr

Chips

30 kr.