Ugens menu

Ugens Menu

Sprødt svinebryst

med syrlig kålsalat og knoldselleri pure, serveret med glace

135 kr

Grønsags lasagne

Med friskrevet parmasan og basilikum

105 kr

Delebræt

Kokkens udvalg af småretter ( 8 forskellige ) 2 pers.
600 DKK

SB20's klassiske Tatar

med cognac og estragon-mayo og hjemmelavede jordskokke chips
135 DKK

Småretter

Asparges broccoli

med smilende æg, parmesan creme
85kr

Porrehumus

med grillet porre
55kr

Cæsarsalat

45kr

Pil selv rejer

MED MAYO
95kr.

GRAVAD OKSE

Med ristet hasselnød og Hasselnød mayo

70kr

Ostebræt

Nøje udvalgte europæiske oste m. sødt og glutenfri knækbrød
115 DKK

Hønse salat

m. trøffel og syltede bøgehatte
80 DKK

Stegt Chorizo

m. chipotle mayo og syltede salatløg
50KK

Lakserilette

med syltede rødløg , cornichons og dild
85  dKK

TRØFFELOST

70 Dkk

Pølsebræt

( 3 slags pølse ) m. mandel pesto , oliven og hjemmesyltede agurker
115 DKK

CHEF’S SALAD

60kr.

Desserter

Jack D Cheese cake

75 kr.

Choko pannacotta

med spicy ananas, brændt hvid chokolade og hindbær pure

60kr

Snacks

Saltede Mandler

30 kr

Marinerede Oliven

30 kr

Jordskokkechips

30 kr