fbpx

Cocktails Nørrebro

Kom ned og prøv dagens cocktails nørrebro.
Vores super dygtige bartender ændrer dagens cocktail dagligt.

Unik stemning

Bartenderen er med til at lave hele oplevelsen unik og hyggelig hver cocktail bliver der kælet for og du kan evt få den serveret med en af vores snack til. Se vores snacks her
Stemning atmosfære og gode cocktails er os. Vi prøver at bryde grænser inden for cocktails og udfordre dig med noget du ikke har prøvet før samtidigt med at det skal være til at gå til og lækkert .. få udvidet din cocktail horisont hos os.
Cocktails Nørrebro og DJs … hold øje med vores nyheder herunder her vil vi poste hvis vi får besøg af en ny DJ som kan peppe steningen op. Musik og cocktail går godt sammen og og uden at være et diskotek bidrager vi med en afslappet lækker stemning hvor man kan hygge og stadig tale sammen.

Før koncert i forum

Skal du til koncert i forum kan du starte på spisebar20 men en lækker middag og evt. nogle fancy cocktails til at peppe stemningen op på en elegant og delikat måde. Perfekt til en veninde aften hvor man har lyst til at nyde og have en oplevelse ud af hver slurk.
En hyggelig snak med det pulserende Nørrebro i baggrunden….kun 100 meter fra hyggelige chili pub hvor festen kan tages til et andet niveau.

Restaurant Nørrebro

Vi ligger på Nørrebro med terasse ud til Rantzausgade , hvilket er et perfekt sted at nyde din cocktail med dine venner.
Vi gør noget ekstra ud af at lave cocktailsne meget lækre.

Cocktailmenu

Tjek vores cocktailmenu ud her
For at være helt sikker på at få et bord kan du booke et her
Vi kæler for vores cocktails for at skabe en god oplevelse for dig.
Du er velkommen og vi glæder os til at se dig.